Përfshihuni në Settle Up

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSettle Up po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

953

Vargje

27

Gjuhë

87,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Settle Up përmban aktualisht 953 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 87,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Settle Up, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Settle Up